Verzendbeleid

Verzendbeleid bij e-trend Computers

Bij e-trend Computers streven we ernaar om uw bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder vindt u ons verzendbeleid om u te informeren over onze procedures en verwachtingen met betrekking tot verzending en levering.

Verzending via PostNL

Wij maken gebruik van de betrouwbare diensten van PostNL om uw bestellingen veilig en efficiënt te verzenden. Hier zijn enkele belangrijke punten met betrekking tot ons verzendbeleid:

  1. Fysiek Adres en Betaling: Voor verzending is een fysiek afleveradres vereist, evenals een voltooide betaling voor uw bestelling.

  2. Verwerkingstijden: Bestellingen die online zijn geplaatst op maandag tot zondag vóór 16.00 uur worden de volgende werkdag verwerkt en verzonden. We streven naar een snelle afhandeling van uw bestelling.

  3. Verwachte Levertijd: Onze geschatte levertijden variëren van 1 tot 2 werkdagen nadat de bestelling is verwerkt. Houd er rekening mee dat deze tijden schattingen zijn en dat er geen rechten aan kunnen worden ontleend.

  4. Handtekening bij Levering: Bij de aflevering van uw bestelling kan om een handtekening worden gevraagd. Sommige vervoerders laten geen pakketten achter zonder een geldige handtekening voor ontvangst. Zorg er daarom voor dat er iemand aanwezig is op het afleveradres die kan tekenen voor de ontvangst van uw bestelling.

We begrijpen hoe belangrijk het is om uw bestelling tijdig en in goede staat te ontvangen. Ons verzendbeleid is ontworpen om een probleemloze levering te garanderen, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw refurbished producten van e-trend Computers.

Mocht u nog verdere vragen hebben over ons verzendbeleid of specifieke bezorgvereisten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen bij al uw vragen en zorgen met betrekking tot uw bestelling en levering.