Retourbeleid

Retourbeleid

Als u een aankoop doet via e-trend.nl, krijgt u een bedenktermijn van 14 dagen. De bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Deze periode geeft u de mogelijkheid het product te bekijken en de tijd om na te denken of u de order wilt houden of retourneren.

Binnen de bedenktermijn heeft u als koper het recht om zonder opgave van reden de koop te ontbinden, mits er aan onze retour voorwaarden wordt voldaan die hieronder zijn beschreven.

 

Zakelijke klanten kunnen helaas géén gebruik maken van het herroepingsrecht.

 

Voorwaarden:

 • Retouraanvragen dienen binnen de bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons te zijn gemeld. Hiervoor dient het retourproces te worden gevolgd dat hieronder is beschreven.
 • Tijdens de bedenktermijn dient u zorgvuldig met het product en de verpakking om te gaan. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
 • Extra genomen opties vallen buiten de scoop van de retour. De hieraan gerelateerde kosten worden van de terug te betalen bedrag afgetrokken. 
 • Aankoopbedrag incl. verzendkosten (bestelling) wordt terugbetaald door e-trend Computers & IT.
 • De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper.
 • Retournering kan alleen geschieden na voorafgaande goedkeuring door e-trend Computers & IT.
 • Bij het terugzenden van uw aankoop dient u het retournummer duidelijk te vermelden op de verzenddocumenten. Retourzendingen zonder een geldig en duidelijk vermeld retournummer worden niet geaccepteerd.
 • Het risico en het bewijs van verzenden berusten bij de koper. De koper draagt alle verantwoordelijkheid aangaande de producten die worden teruggezonden.
 • Producten dienen compleet met alle geleverde toebehoren (zoals kabels, verpakkingsmaterialen, etc.) in de originele staat en verpakking aan e-trend geretourneerd te worden.
 • e-trend behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen indien een product of toebehoren door gebruik beschadigd zijn.
 • Het is niet mogelijk om via het retourproces een product te ruilen voor een ander product. Hiervoor kunt u een nieuwe bestelling plaatsen op e-trend.nl
 • Extra optie die op maat worden gekozen als optie zoals het office pakket, komen niet in aanmerking voor retournering en wordt het bedrag afgetrokken van de totale bedrag.

 

Retourzendingen die niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd.

 

Retourproces / [Retourzending aanmelden]

 1. Meld u retouraanvraag via onze Contactformulier binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons aan.
 2. Na het ontvangst van een retouraanvraag, wordt deze door ons beoordeeld.
 3. Na ontvangst van de goedkeuring, stuur het product compleet met alle geleverde toebehoren retour in de originele en onbeschadigde verpakking. Wanneer de zending incompleet, beschadigd of beschreven is, kunnen wij deze niet accepteren.
 4. Wij leveren GEEN retourlabels. Klant stuurt het pakket terug onder vermelding van het bestelnummer naar onze adres: kanaalstraat 223, 3531 CH Utrecht
 5. Bewaar het verzendbewijs dat u van de vervoerder ontvangt tot uw bericht hebt ontvangen dat wij uw retourzending hebben ontvangen zodat u kunt aantonen dat u de bestelling inderdaad hebt geretourneerd.
 6. Wanneer we de retourzending ontvangen hebben, sturen we u een e-mail ter bevestiging.
 7. Indien de producten in goede orde zijn ontvangen, ontvangt u de terugbetaling binnen 14 dagen. Aangegaan vanaf het moment dat u aangegeven heeft te willen retourneren!

 

Terugbetalingen

Terugbetalingen worden gedaan op de bankrekening (bij betalingen via iDeal) om de oorspronkelijke bestelling mee te betalen. Dit ter voorkoming van eventuele fraude met terugbetalingen.