Over ons

Geachte klanten en partners,

Wij verwelkomen u hartelijk bij E-Trend Computers & IT, uw voorkeursbestemming voor hoogwaardige, professioneel gereviseerde A-merk hardware. Met een diepgaande expertise in het leveren van kwalitatieve IT-oplossingen, presenteren wij met trots onze uitgebreide diensten en product portfolio.

 

Onze Expertise in Refurbished IT-apparatuur

Onze specialisatie omvat een breed scala aan refurbished IT-apparatuur, waaronder laptops, computers, Chromebooks, iPads, MacBooks en monitoren. Elk van deze apparaten wordt zorgvuldig geselecteerd uit goed onderhouden leaseovereenkomsten en ondergaat een grondige inspectie door onze gecertificeerde IT-experts. Indien nodig worden nieuwe onderdelen geïnstalleerd en de apparatuur wordt intern en extern grondig gereinigd. We classificeren onze producten als A-Grade (in uitstekende staat) of B-Grade (licht gebruikt), en we kunnen op verzoek origineel beeldmateriaal verstrekken. Al onze computers worden gebruiksklaar geleverd, inclusief benodigde software, opladers en een garantieperiode van 1 jaar. Onze toewijding aan een optimale prijs-kwaliteitverhouding staat centraal in onze aanpak.

 

Advies en Klantenservice

Advies en klantenservice zijn cruciaal bij de aanschaf van refurbished producten. Onze gespecialiseerde adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. U bent van harte welkom in onze fysieke winkel in Utrecht, gelegen aan de Kanaalstraat 223.

 

Reparatiediensten van Topkwaliteit

Onze reparatieafdeling beschikt over hoogopgeleide experts en geavanceerde apparatuur om reparaties met uiterste precisie uit te voeren. We concentreren ons met name op de reparatie van laptops, computers en Apple-producten. We voeren kosteloze initiële onderzoeken uit en stellen pas na een grondige analyse een kostenraming op. We vragen u vriendelijk om uw laptop persoonlijk af te leveren in onze fysieke winkel in Utrecht voor een vakkundige service.

 

Educatieve Cursussen

Voor degenen die hun kennis willen vergroten over verantwoord gebruik van laptops, tablets en internet, bieden wij educatieve cursussen aan. Onze cursussen worden gegeven door ervaren trainers met zowel ingenieurs- als bachelordiploma's, die meer dan 20 jaar actief zijn in de ICT-sector.

 

Onze Toewijding aan Klanttevredenheid

Wij staan bekend om onze integriteit, zowel in onze fysieke als online winkelomgeving, waarbij we strikt de wettelijke regelgeving, consumentenrechten en gedragscodes naleven. Klanttevredenheid staat voor ons op een voetstuk, en dit weerspiegelt zich in onze positieve Google-recensies.

 

Computergerelateerde Cursussen

E-Trend Computers & IT biedt een scala aan computergerelateerde cursussen aan, zowel voor jongeren als volwassenen, gericht op praktijkervaring.

Of het nu gaat om onze hardware, IT-diensten, computertrainingen of reparaties, wij hanteren een op maat gemaakte aanpak!

 

Namens het hele team van E-Trend Computers & IT, danken wij u voor uw vertrouwen in onze diensten en kijken we uit naar een succesvolle samenwerking.

 

 

Met vriendelijke groet,

Het Team van E-Trend Computers & IT