Menu
Your Cart

TP-Link TL-SF1005D | Switch

TP-Link TL-SF1005D | Switch
TP-Link TL-SF1005D | Switch
  • Beschikbaarheid: Op Voorraad
  • Model: TP-Link TL-SF1005D
€12,95€
Excl. BTW: €10,70€

De Fast-Ethernet -switch TL-SF1005D is speciaal ontwikkeld voor SOHO-gebruikers (Small Office/Home Office) en gebruikers in werkgroepen. Alle 5 poorten ondersteunen Auto-MDI/MDIX; u hoeft zich geen zorgen te maken over het kabeltype. Gewoon aansluiten en u kunt aan de slag. Bovendien kan de TL-SF1005D met zijn innovatieve, energiezuinige technologie tot 60% van het energieverbruik besparen, terwijl 80% van het verpakkingsmateriaal kan worden gerecycled, wat van het product een milieuvriendelijke oplossing voor uw zakelijke netwerk maakt.

Hoge prestaties
De Fast-Ethernet-switch TL-SF1005D biedt 5 10/100 Mbps-RJ45-poorten met auto-afstemming. Alle poorten ondersteunen de auto-MDI/MDIX-functie, waardoor de noodzaak voor een crossover-kabel of van uplinkpoorten vervalt. Met een niet-blokkerende switchingarchitectuur stuurt de TL-SF1005D de pakketten door en filtert ze bij de volledige kabelsnelheid om de maximale gegevensdoorvoer te bereiken. Dankzij 10k-Jumbo-frames zijn de prestaties bij de overdracht van grote bestanden duidelijk verbeterd. En de IEEE802.3x-stroomcontrole voor de full-duplexmodus en backpressure voor de half-duplexmodus verminderen de ophoping van gegevens en laten de TL-SF1005D betrouwbaar werken.


Technische specificaties

Overdrachtssnelheid100 Mbit/s
10/100 Mbit/s-poorten5 x
Auto-uplink op iedere poortJa
Jumbo framesJa
Breedte87 mm
Hoogte140 mm
Diepte27.5 mm
TypeTL-SF1005D
InterfacesRJ45
SoortnaamNetwerk switch


Onze producten:

Alle refurbished producten in onze assortiment zijn uitvoerig getest, gereinigd en geconfigureerd met het bijbehorende software. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat onze producten 100% voldoen aan alle technische eisen en als nieuw functioneren.

Bij ons kunt u zelf de refurbished laptop of pc op maat bestellen die aansluit bij uw gebruiksdoel. U kunt via opties zaken naar wens uitbreiden, Zoekt u een laptop die specifieke functies of systeemvereisten moet hebben? Laat het ons weten, dan voorzien wij u graag van passend advies.

Cookies beleid
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikers ervaring te verbeteren