Menu
Your Cart

Panasonic Toughbook CF-H2 | Gecertificeerd volgens de strenge medische vereisten

Panasonic Toughbook CF-H2 | Gecertificeerd volgens de strenge medische vereisten
Panasonic Toughbook CF-H2 | Gecertificeerd volgens de strenge medische vereisten
Panasonic Toughbook CF-H2 | Gecertificeerd volgens de strenge medische vereisten
Panasonic Toughbook CF-H2 | Gecertificeerd volgens de strenge medische vereisten
Panasonic Toughbook CF-H2 | Gecertificeerd volgens de strenge medische vereisten
 • Beschikbaarheid: Op Voorraad
 • Model: PANASONIC TOUGHBOOK CF-H2
€399,00€
Excl. BTW: €329,75€

Beschikbare opties:

Specificaties:

 • Processor: Intel Core i5 3437M - 1,9Ghz
 • Geheugen: 4GB DDR3
 • Beeldscherm: 10.1LED scherm (1024x768) TOUCHSCREEN en PEN
 • Opslag: 128GB SSD
 • Grafische kaart: Intel HD Graphics
 • Besturingssysteem: Windows 10 Professional
 • Overige opties: WIDI, USB 3.0, SERIEEL 9 PINS, ETHERNET, WIFI, BLUETOOTH

CF-H2 voor de zorgsector

Naast het CF-H2 model voor de professionele mobiele medewerker, heeft Toughbook ook een speciale versie van de nieuwe Toughbook voor de gezondheidssector ontworpen. Deze versie van de CF-H2 is getest en gecertificeerd volgens de strenge vereisten, waardoor het toestel goed ontsmet kan worden. Daarnaast is de tablet voorzien van een Barcode Medication Administration (BCMA) en biedt het de mogelijkheid om snel en gemakkelijk gegevens in te voeren en te bewerken.

Ergonomisch ontwerp
De CF-H2 is ontworpen voor mobiele professionals die moeten multi-tasken terwijl ze de tablet in de hand hebben. Deze lichte Toughbook (ongeveer 1.58 kg) heeft een speciaal ergonomisch handvat en warmteafvoersysteem, waardoor hij koelt zonder ventilator. De tablet is verkrijgbaar als dual touch (digitizer en touchscreen).

Schermleesbaarheid
De CF-H2 garandeert optimale schermleesbaarheid doordat het scherm, zowel bij binnen- als buitengebruik, automatisch de juiste helderheid aanneemt. Het scherm van de Toughbook is een 10.1 display met Panasonic Transflective Plus technologie. Dit staat garant voor zuinig energieverbruik. Er is immers geen extra tegenlicht nodig in een heldere omgeving. Dit resulteert in een verbetering tot 6000nit onder een 200K lx omgeving. De Toughbook CF-H2 bevat daarnaast een circulaire polarisator die reflectie vermindert.

Optimale functionaliteit
Voor een optimaal gebruik van deze Toughbook in diverse werkomgevingen, zijn verschillende opties voorzien. Zo kan de Toughbook CF-H2 bijvoorbeeld worden uitgerust met een barcode-scanner of een 2.0 megapixel camera met heldere LED verlichting.
Om informatie in te lezen voor diagnose, zijn interfaces om apparaten en randapparatuur aan te sluiten, essentieel. De CF-H2 is daarom voorzien van een USB 2.0, LAN en seriele poort. Optioneel kan worden gekozen voor een tweede USB 2.0 aansluiting in plaats van een LAN-poort.
De veiligheid van de Toughbook wordt gegarandeerd door technologieen als vingerafdrukidentificatie of smartcard/RFID-lezer die voldoet aan de ISO 14443 type A en type B norm. De smartcard kan worden vergrendeld en verzegeld voor extra bescherming en veiligheid. De nieuwste Intel ATP-technologie maakt het ook mogelijk de Toughbook uit te rusten met een anti-diefstal bescherming.


Connectiviteit
Om te zorgen dat medewerkers altijd in contact kunnen blijven, ook onderweg, is de Toughbook voorzien van WLAN, Bluetooth 3G en GPS (optioneel). Dit laat navigeren of het actief bijhouden van de planning toe. De Ericsson F5521gw HSPA module met Wireless Ready Connection Manager zorgt voor een snelle dataoverdracht tot 21Mbps.

Batterij die een hele werkdag meegaat
Een CF-H2 batterij gaat 6,5 uur lang mee (Mobile Mark 2007, 60nit). Hierdoor kunnen mobiele medewerkers de hele dag werken, zelfs wanneer er geen mogelijkheid is om de tablet op te laden. De tablet draait op Windows 10 en gebruikt twee hot-swappable batterijen, ontwikkeld door Panasonic. Beide batterijen kunnen gelijktijdig opgeladen worden, zodat in ongeveer 3 uur beide batterijen zijn opgeladen.
Alle Toughbooks maken gebruik van de Panasonic Power Management Utilities technologie die de energie verdeelt en beheert. Dit bespaart energie.

Verbeterde opstartmogelijkheden
De Panasonics Quick Boot Manager zorgt er voor dat deze Toughbook in ongeveer 15 seconden kan worden opgestart.

Betrouwbaarheid en robuustheid
De magnesium behuizing van de Toughbook en Panasonic's anti-kras coating zorgen voor een volledig robuust design, waardoor de CF-H2 optimaal bestand is tegen vallen of botsen.
"De Toughbook CF-H2 is een zeer robuuste tablet voor professionele mobiele medewerkers," vertelt Stephen Yeo, Panasonic Toughbook European Marketing Director. "Door goed naar de behoeften van onze klanten te luisteren, hebben we de tablet nog verder geperfectioneerd. De Toughbook is krachtiger, gebruiksvriendelijker, beschikt over meer functionaliteiten en is daarnaast even betrouwbaar als de andere Toughbooks."


Onze producten:

Alle refurbished producten in onze assortiment zijn uitvoerig getest, gereinigd en geconfigureerd met het bijbehorende software. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat onze producten 100% voldoen aan alle technische eisen en als nieuw functioneren.

Bij ons kunt u zelf de refurbished laptop of pc op maat bestellen die aansluit bij uw gebruiksdoel. U kunt via opties zaken naar wens uitbreiden, Zoekt u een laptop die specifieke functies of systeemvereisten moet hebben? Laat het ons weten, dan voorzien wij u graag van passend advies.

Product specificaties
ModelPanasonic Toughbook CF-H2
ProcessorIntel Core i5 3437U
Processor Generatie3e generatie
Geheugen4 GB DDR3
Hardeschijf (Opslagruimte)128 GB SSD
Opslag TypeSSD
Scherm formaat10.1 inch
Schermresolutie1024x768
Grafische kaartIntel HD Graphics 4000
BesturingsysteemWindows 10 Pro
Gewicht1.58 kg
Webcamja
Status
GereviseerdA grade
Composition
Garantie1 jaar
Cookies beleid
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikers ervaring te verbeteren