Menu
Your Cart

Over ons

E-trend Computers & IT  biedt u een wijd assortiment aan Refurbished en gebruikte hoogwaardige business notebooks, computers, Apple-producten, monitoren, beamers, servers en grote assortiment aan trendy accessoires.Onze online producten zijn afkomstig van verschillende betrouwbare  leveranciers. Hierdoor kunnen wij een goede prijs / kwaliteitsverhouding aanbieden.  Wij staan garant voor een betrouwbare winkel (fysiek en online) welke zich houdt aan de wetgeving, regelgeving, geschillencommissie consumenten en gedragscodes van de wet.

E-trend Computers & IT beschikt over een reparatiedesk met hoogopgeleide professionals en geavanceerde apparatuur om de reparatie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen uitvoeren. Wij repareren voornamelijke Laptops, computers en Apple producten. Wij rekenen geen onderzoekskosten, na een Gratis onderzoek maken we pas een kostenopgave.

Wilt u meer leren over onder andere op de juiste en veilige manier omgang met laptops, tablets en internet dan bent u bij ons ook aan de juiste adres. De cursussen worden verzorgd door gediplomeerde (ingenieur en bachelor status) en ervaren trainers met  meer dan 20 jaar ervaring in de ICT sector.Klantentevredenheid staat bij ons hoog in het vandel. iets wat terug te zien is in Google reviews

E-trend computers & IT biedt diverse computercursussen aan in de vorm van praktijkgerichte cursussen voor jong en oud.

Wij bieden onze Hardware, IT Diensten, Computercursussen en Reparaties op maat. Voor Reparaties zijn de onderzoekskosten GRATIS!
Bij ons kunt u gerust een reparatie laten uitvoeren zonder bang te zijn voor hoge onverwachte kosten.

Contact ons

Kantoor, Winkel en Showroom:

Kanaalstraat 223

3531 CH Utrecht

T. 030-6331754

E. info@e-trend.nl 

KvK-nummer: 65027515

BTW nummer: NL855952015B01


Cookies beleid
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikers ervaring te verbeteren