Menu
Your Cart

Over ons

E-trend Computers & IT is de specialist in professionele refurbished A-merken Hardware. Refurbished hardware zijn gebruikte IT-apparatuur zoals laptops, computers, chromebooks, iPads, Macbooks, monitoren (veelal goed onderhouden geleasede apparatuur) die volledig zijn nagekeken door onze IT- gecertificeerde en gediplomeerde specialisten, intern en extern gereinigd en daar waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Onze producten worden door ons geleverd inclusief BTW factuur en 1 jaar garantie. Wij garanderen de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

E-trend Computers & IT beschikt over een reparatiedesk met hoogopgeleide professionals en geavanceerde apparatuur om de reparatie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen uitvoeren. Wij repareren voornamelijke Laptops, computers en Apple producten. Wij rekenen geen onderzoekskosten, na een gratis onderzoek maken we pas een kostenopgave.

Wilt u meer leren over onder andere op de juiste en veilige manier omgang met laptops, tablets en internet dan bent u bij ons ook aan de juiste adres voor een cursus. De cursussen worden verzorgd door gediplomeerde (ingenieur en bachelor status) en ervaren trainers met  meer dan 20 jaar ervaring in de ICT sector. Wij staan garant voor een betrouwbare winkel (fysiek en online) welke zich houdt aan de wetgeving, regelgeving, geschillencommissie consumenten en gedragscodes van de wet.


Klantentevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, iets wat terug te zien is in google reviews

E-trend computers & IT biedt diverse computercursussen aan in de vorm van praktijkgerichte cursussen voor jong en oud.

Wij bieden onze hardware, IT diensten, computercursussen en reparaties op maat. Voor reparaties zijn de onderzoekskosten GRATIS!
Bij ons kunt u gerust een reparatie laten uitvoeren zonder bang te zijn voor hoge onverwachte kosten.


Cookies beleid
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikers ervaring te verbeteren