Menu
Your Cart

Barco Clickshare CSE 200

Barco Clickshare CSE 200
Barco Clickshare CSE 200
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Model: Barco Clickshare CSE-200
  • SKU: R9861520EU
€1.299,00
Excl. BTW: €1.073,55

Barco Clickshare CSE 200

Creativiteit is een van de belangrijkste troeven van uw organisatie. Met de Barco ClickShare CSE-200 kunt u ervoor zorgen dat ideeën de aandacht krijgen die ze verdienen. Met dit draadloze presentatiesysteem kunnen gebruikers eenvoudig op het presentatiescherm delen wat er op hun laptop of mobiele apparaat staat. Daarvoor zijn er geen kabels, geen installatie en geen wachttijd nodig om deel te nemen.

Plug in en maak indruk

De Barco clickshare biedt de bekende ClickShare-ervaring voor kleine en middelgrote vergaderruimten. Alle gebruikers kunnen met één klik verbinding maken en meteen gegevens delen. Gebruikers sluiten gewoon de ClickShare Button aan op hun pc of Mac. Vervolgens start u de software die op de button staat en de inhoud van uw laptop wordt weer gegeven. Met de ClickShare-app kunnen gebruikers ook gegevens van hun mobiele telefoons of tablets delen. De Clickshare ondersteund ook Airplay op uw iPhone, iPad of Macbook.

Samenwerking stimuleren

De Barco Clickshare CSE-200 is ontworpen voor implementatie in bedrijven en biedt verbeterde beveiligingsfuncties, daardoor krijgt u een groter aantal connectiviteitsopties (waaronder AirPlay- en Google Cast-ondersteuning voor niet-HDCP-inhoud) en centraal beheer. De Barco Clickshare zorgt ervoor dat tot wel twee personen tegelijk inhoud kunnen delen, biedt directe connectiviteit met het centrale scherm en moedigt samenwerking aan. Voor het gebruiksgemak kunnen de beveiligingsfuncties van de Clickshare worden ingesteld op drie vooraf gedefinieerde niveaus, afhankelijk van het beleid en de behoeften van het bedrijf. Last but not least maakt de API van het apparaat ook de integratie in het bedrijfsnetwerk een stuk eenvoudiger.

Diverse beveiligingsmogelijkheden

De Clickshare CSE-200 is voorzien van meerdere beveiliging features waaronder encryptie, login management, https maar ook de mogelijkheid om de SSID van het draadloze netwerk van het basisstation te verbergen.


Cookies beleid
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikers ervaring te verbeteren