Menu
Your Cart

Apple IPhone 6 64 GB Silver

Apple IPhone 6 64 GB Silver
Nieuw binnen
Apple IPhone 6 64 GB Silver
€219,00
  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • Model: Apple Iphone 6 64GB Silver
  • SKU: A1586

De Apple iPhone 6 heeft een luxe, metalen design en is aan alle kanten mooi afgewerkt. Het eigen besturingssysteem van Apple, iOS, is gemakkelijk te bedienen en werkt op de verschillende Apple apparaten nagenoeg gelijk, daarnaast zijn alle producten van Apple gemakkelijk met elkaar te synchroniseren en zijn bestanden, wanneer opgeslagen in je eigen iCloud, gemakkelijk overal te openen. 

Apple iPhone 6: iOS 12.0


Op de Apple iPhone 6 is iOS 12.0 voor geïnstalleerd. iOS is het eigen besturingssysteem van Apple, mede doordat de hardware en de software door dezelfde producent zijn ontwikkelend sluiten ze perfect op elkaar aan. Daarnaast stelt Apple hoge eisen aan de apps die ontwikkeld worden voor iOS, waardoor ze een goede kwaliteit kunnen behouden en de hardware geen last heeft van de software en daardoor niet traag wordt. 

Een aantal apps zijn voorgeïnstalleerd. Dit zijn apps die je verwacht op elke smartphone van dit moment, zoals e-mail, berichten versturen, internetten, kaarten bekijken, notities maken en je agenda. Daarnaast is er een enorm aanbod aan apps die jij zelf gemakkelijk kunt downloaden en installeren via de App Store. Denk hierbij aan apps als WhatsApp, Facebook en Nu.nl, maar ook aan vele spelletjes. 

Apple iPhone 6: 3D touch


Nieuw aan de Apple iPhone 6, vergeleken met de vorige iPhone modellen, is 3D touch. Hiermee creëert Apple een soort rechtermuisknop voor je iPhone 6. Wanneer je normaal op een icoontje drukt zal er hetzelfde gebeuren als wanneer je dat bij een eerdere versie van de iPhone doet, echter wanneer je wat harder op een icoontje drukt zullen er extra opties verschijnen. Deze opties maken het voor jou gemakkelijker om je iPhone 6 te bedienen en bijvoorbeeld tussen apps te schakelen. Bekijk het filmpje voor meer uitleg over 3D touch.


Apple iPhone 6: Design


Het design van de Apple iPhone 6 verschilt niet veel van dat van de Apple iPhone 6. De metalen behuizing van de Apple iPhone 6 is wel iets sterker en daardoor is de Apple iPhone 6 een paar tiende millimeter groter dan de Apple iPhone 6. Ook het glas van de iPhone 6 is sterker en is daardoor krasbestendiger, dit maakt de Apple iPhone 6 wel 14 gram zwaarder.

Apple iPhone 6: Camera


De iPhone's van Apple staan bekend om de hoge kwaliteit van de foto's die je er mee kunt maken. Dit was niet direct te zien aan het aantal megapixels, Apple focust zich meer op de lens en de software die ook van grote invloed zijn op de foto die je maakt. Echter hebben beide camera's van de Apple iPhone 6s een upgrade gekregen. De camera aan de achterkant heeft nu 12 megapixels in plaats van de 8 op de Apple iPhone 6. De frontcamera is van 1.2 op de Apple iPhone 6 naar 5 megapixels op de Apple iPhone 6s gegaan. 

Die verhoging van megapixels is vooral te zien wanneer je inzoomt op een foto of je foto's op een groter beeldscherm aan je familie en vrienden laat zien. Daarnaast kun je met de verbeterde 13 megapixel camera nu ook video's maken in ulta hd-kwaliteit. 

Een extra functie op van de Apple iPhone 6 maakt het mogelijk om het scherm als flitser te gebruiken wanneer je een selfie maakt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed