Menu
Your Cart

Logitech ConferenceCam CC3000e

Logitech ConferenceCam CC3000e
Logitech ConferenceCam CC3000e
Logitech ConferenceCam CC3000e
Logitech ConferenceCam CC3000e
Logitech ConferenceCam CC3000e
-13 %
Logitech ConferenceCam CC3000e
Logitech ConferenceCam CC3000e
Logitech ConferenceCam CC3000e
Logitech ConferenceCam CC3000e
Logitech ConferenceCam CC3000e
Logitech ConferenceCam CC3000e
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Model: Logitech ConferenceCam CC3000e
  • SKU: 960-000983
€349,00
€399,00
Excl. BTW: €288,43

Logitech ConferenceCam CC3000e


Logitech CC3000e conferencingsysteem REFURBISHED

Ideaal professioneel systeem voor kleinere en middelgrote (vergader)ruimten in combinatie met Microsoft Teams, Zoom. Skype etc. Aantrekkelijk alternatief voor de Logitech GROUP tegen zeer scherpe prijs!

NB: Dit betreft een REFURBISHED toestel. Dat betekent dat het een gebruikt systeem is maar in uitstekende staat. Het systeem vertoont alleen mogelijke enige gebruikssporen maar is volledig getest en in nette staat. Hij wordt geleverd met 12 maanden garantie en wij leveren het systeem af met de meest recente Polycom software.

De Logitech CC3000e ConferenceCam is een compacte Full HD webcam die geschikt is voor videovergaderen. De webcam beschikt over een ruim gezichtsveld van 90 graden met mechanisch pannen, 130º kantelen, 10X zoom en een lens met autofocus. De speakerphone zorgt ervoor dat iedereen in het gesprek goed te verstaan is. daarnaast is deze gemakkelijk aan andere apparaten te koppelen via bluetooth. Dankzij de meegeleverde draadloze afstandsbediening gaat de controle over het gesprek nooit verloren.

Verschil Logitech GROUP en CC3000e
De Logitech CC3000e is vrijwel identiek aan zijn opvolger de Logitech GROUP. Grootste verschil is de mogelijkheid bij de GROUP om 2 extra tafelmicrofoons aan te sluiten. Deze optie biedt de CC3000e dus niet. Verder is de GROUP vooral uitgevoerd in zwarte kleurstelling, terwijl de CC3000e grijs als hoofdkleur heeft.

Uitstekende videovergaderingen
Stelt u zich eens voor: een vergadering waarbij iedereen wordt gezien en gehoord. Dat kan met CC3000e dankzij video van ongekend scherpe kwaliteit en een meesterlijk ontworpen full-duplex speakerphone.

Gebruiksvriendelijk
Het CC3000e-videovergadersysteem kan in een handomdraai worden ingesteld en gebruikt. Videovergaderen wordt gemakkelijk dankzij plug-and-play USB-aansluitingen.

Werkt met toonaangevende apps
Werk gewoon verder binnen uw eigen computeromgeving. CC3000e is compatibel met de meeste videosoftwaretoepassingen, inclusief de toepassingen die u al gebruikt.
Gecertificeerd voor Skype for Business™, geoptimaliseerd voor Microsoft® Lync, compatibel met Cisco Jabber® en WebEx®

Aanpasbare installatie
Stem de installatie op uw ruimte af dankzij meerdere bevestigingsopties. Gebruik de camera op de tafel of bevestig deze aan een beugel (NIET INBEGREPEN, LOS VERKRIJGBAAR) of schapje aan de muur. Gesprekken zijn goed te horen in een straal van 6 meter rond de basis met de standaardapparatuur.Onze producten:

Alle refurbished producten in onze assortiment zijn uitvoerig getest, gereinigd en geconfigureerd met het bijbehorende software. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat onze producten 100% voldoen aan alle technische eisen en als nieuw functioneren.

Bij ons kunt u zelf de refurbished laptop of pc op maat bestellen die aansluit bij uw gebruiksdoel. U kunt via opties zaken naar wens uitbreiden, Zoekt u een laptop die specifieke functies of systeemvereisten moet hebben? Laat het ons weten, dan voorzien wij u graag van passend advies.

Status
GereviseerdA grade
Cookies beleid
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikers ervaring te verbeteren